Соус-закуска з кабачків на зиму готується з таких інгредієнтів: • молоді свіжі кабачки - 1 кг • солодкий болгарський перець - 350 г • морква - 200 г • недостиглі сливи - 300-400 г • сіль - 20-30 г • цукор - 50 -100 г • 6% -ний оцет - 20 мл • рослинна олія - 150 г • головка часнику (за бажанням) • зелень петрушки Соус-закуска з кабачків готується наступним чином:
1. Очищені кабачки наріжте кубиками.
2. З болгарського перцю видаліть насіння і наріжте його смужками.
3. Очищену моркву натріть на крупній тертці.
4. Зелень петрушки дрібно наріжте; часник пропустіть через чеснокодавку. 5. З слив видаліть кісточки, пропустіть сливи через м'ясорубку, посоліть, додайте цукор, оцет і рослинне масло, поставте на вогонь і прокип'ятіть.
6. Додайте до слив нарізані кабачки і перець, терту моркву і варіть 20-30 хвилин при постійному помішуванні.
7. Потім додайте нарізану петрушку і роздавлений часник (за бажанням). Прокип'ятіть все разом ще 5-7 хвилин, розкласти в стерилізовані банки і закатати.
1. Очищені кабачки наріжте кубиками.
2. З болгарського перцю видаліть насіння і наріжте його смужками.
3. Очищену моркву натріть на крупній тертці.
4. Зелень петрушки дрібно наріжте; часник пропустіть через чеснокодавку. 5. З слив видаліть кісточки, пропустіть сливи через м'ясорубку, посоліть, додайте цукор, оцет і рослинне масло, поставте на вогонь і прокип'ятіть.
6. Додайте до слив нарізані кабачки і перець, терту моркву і варіть 20-30 хвилин при постійному помішуванні.
7. Потім додайте нарізану петрушку і роздавлений часник (за бажанням). Прокип'ятіть все разом ще 5-7 хвилин, розкласти в стерилізовані банки і закатати.
Комментариев нет:
Отправить комментарий