Складові:
Для заготівлі на зиму гострих кабачків нам знадобляться кабачки, солодкий перець, морква, часник, гострий перець, оцет, соняшникова олія, вода, цукор, сіль, петрушка, кріп.
часник
500 г
Для початку підготуємо всі овочі. Часник очищаємо від лушпиння.
морква
1 кг
Чистимо і моєму морква.
Крок 4:
Гострі кабачки на зиму - Крок 4
Перець болгарський
1 кг
Перець червоний гострий
2 шт.
У перців видаляємо насіннєву частина.
Потім пропускаємо перець через м'ясорубку.
Також пропускаємо через м'ясорубку моркву.
Додамо :
Часник.
петрушка
1 Пуч.
кріп
1 Пуч.
І зелень.
Всі овочі з'єднуємо разом.
столовий оцет
500 мл
Соняшникова олія
500 мл
сіль
4 ст. л.
Цукровий пісок
8 ст. л
Додаємо олію, оцет, сіль і цукор.
Тушкуємо овочі на середньому вогні протягом 20 хвилин.
кабачок
10 кг
Кабачки нарізаємо кільцями.
вода
500 мл
столовий оцет
250 мл
сіль
180 г
Заливаємо їх водою, додаємо оцет і сіль. Доводимо до кипіння.
І варимо рівно 5 хвилин.
Кабачки щільно укладаємо в сухі стерильні банки, прошаровуються їх овочевий масою.
Заливаємо киплячим розсолом і закупорюють.
Банки перевертаємо верх дном і залишаємо під покривалом до повного охолодження.
- часник
- 500 г
- морква
- 1 кг
- Перець болгарський
- 1 кг
- Перець червоний гострий
- 2 шт.
- петрушка
- 1 Пуч.
- кріп
- 1 Пуч.
- столовий оцет
- 750 мл
- Соняшникова олія
- 500 мл
- сіль
- 4 ст. л.
- Цукровий пісок
- 8 ст. л.
- кабачок
- 10 кг
- вода
- 500 мл
- сіль
- 180 г
Для заготівлі на зиму гострих кабачків нам знадобляться кабачки, солодкий перець, морква, часник, гострий перець, оцет, соняшникова олія, вода, цукор, сіль, петрушка, кріп.
часник
500 г
Для початку підготуємо всі овочі. Часник очищаємо від лушпиння.
морква
1 кг
Чистимо і моєму морква.
Крок 4:
Гострі кабачки на зиму - Крок 4
Перець болгарський
1 кг
Перець червоний гострий
2 шт.
У перців видаляємо насіннєву частина.
Потім пропускаємо перець через м'ясорубку.
Також пропускаємо через м'ясорубку моркву.
Додамо :
Часник.
петрушка
1 Пуч.
кріп
1 Пуч.
І зелень.
Всі овочі з'єднуємо разом.
столовий оцет
500 мл
Соняшникова олія
500 мл
сіль
4 ст. л.
Цукровий пісок
8 ст. л
Додаємо олію, оцет, сіль і цукор.
Тушкуємо овочі на середньому вогні протягом 20 хвилин.
кабачок
10 кг
Кабачки нарізаємо кільцями.
вода
500 мл
столовий оцет
250 мл
сіль
180 г
Заливаємо їх водою, додаємо оцет і сіль. Доводимо до кипіння.
І варимо рівно 5 хвилин.
Кабачки щільно укладаємо в сухі стерильні банки, прошаровуються їх овочевий масою.
Заливаємо киплячим розсолом і закупорюють.
Банки перевертаємо верх дном і залишаємо під покривалом до повного охолодження.
Комментариев нет:
Отправить комментарий