понедельник, 16 сентября 2019 г.

Гострі кабачки на зиму

Складові:


  • часник
  • 500 г

  • морква
  • 1 кг

  • Перець болгарський
  • 1 кг

  • Перець червоний гострий
  • 2 шт.

  • петрушка
  • 1 Пуч.

  • кріп
  • 1 Пуч.

  • столовий оцет
  • 750 мл

  • Соняшникова олія
  • 500 мл

  • сіль
  • 4 ст. л.

  • Цукровий пісок
  • 8 ст. л.

  • кабачок
  • 10 кг

  • вода
  • 500 мл

  • сіль
  • 180 г


Для заготівлі на зиму гострих кабачків нам знадобляться кабачки, солодкий перець, морква, часник, гострий перець, оцет, соняшникова олія, вода, цукор, сіль, петрушка, кріп.



часник
500 г
Для початку підготуємо всі овочі. Часник очищаємо від лушпиння.

морква
1 кг
Чистимо і моєму морква.

Крок 4:
Гострі кабачки на зиму - Крок 4

Перець болгарський
1 кг

Перець червоний гострий
2 шт.
У перців видаляємо насіннєву частина.


Потім пропускаємо перець через м'ясорубку.

Також пропускаємо через м'ясорубку моркву.

Додамо :
Часник.


петрушка
1 Пуч.

кріп
1 Пуч.
І зелень.


Всі овочі з'єднуємо разом.

столовий оцет
500 мл

Соняшникова олія
500 мл

сіль
4 ст. л.

Цукровий пісок
8 ст. л

Додаємо олію, оцет, сіль і цукор.


Тушкуємо овочі на середньому вогні протягом 20 хвилин.


кабачок
10 кг
Кабачки нарізаємо кільцями.


вода
500 мл

столовий оцет
250 мл

сіль
180 г
Заливаємо їх водою, додаємо оцет і сіль. Доводимо до кипіння.


І варимо рівно 5 хвилин.


Кабачки щільно укладаємо в сухі стерильні банки, прошаровуються їх овочевий масою.

Заливаємо киплячим розсолом і закупорюють.

Банки перевертаємо верх дном і залишаємо під покривалом до повного охолодження.

Комментариев нет:

Отправить комментарий