Так-так, вам не здалося. Саме варення, і саме з кабачків і апельсинів. Незважаючи на незвичне поєднання, варення виходить дуже смачним і дивовижно ароматним. Здивуйте своїх домашніх цим незвичайним ласощами.
Для приготування потрібно:
1 середній апельсин;
600 г кабачків;
400 г цукру;
100 г води.
Як готувати
Кабачки почистити від шкірки і насіння. Нарізати скибочками середнього розміру.
Апельсин порізати разом зі шкіркою на невеликі часточки.
Скласти в каструльку овочі, всипати цукор і воду, довести до кипіння. Проварити на малому вогні до тих пір, поки овочі не стануть м'якими і прозорими. (Зазвичай це становить близько 15-20 хвилин.)
Додати апельсин і проварити ще 15 хвилин.
Гарячим розлити по пропарений баночках, герметично закрити простерилізованих кришками.
Комментариев нет:
Отправить комментарий