Рецепт приготування маринованих грибів горькушек.
Інгредієнти: 1 кг грибів, 2 склянки води, 50-60 мл 30% -ного оцту, 1 столова ложка солі, 1-2 чайні ложки цукру, 10 горошин чорного перцю, 5 бутонів гвоздики, 2 лаврових листки, 1-2 цибулини і 1/2 коренеплоду моркви.
1. Підготовлені дрібні капелюшки горькушек відварюють протягом 20 хвилин, відкидають на решето, промивають холодною водою і віджимають.
2. Наливають в каструлю воду, кладуть в неї сіль, цукор, спеції, цибуля, морква і кип'ятять до готовності овочів.
3. Після цього вливають оцет, кладуть гриби і варять ще 5-10 хвилин.
4. Потім перекладають гриби в банки, заливають маринадом і закривають кришками.
Комментариев нет:
Отправить комментарий