* Вода - 5 л
* Плоди абрикоса - 1кг
* Дріжджі - 10г
* Мед і цукор - за смаком.
Зібрані плоди абрикоса витримати при температурі 18-20С протягом 24 год, потовкти дерев'яним товкачем в діжці або бочці, залити гарячою водою на 12 год (можна прокип'ятити). Процідити, додати дріжджі, розлити в пляшки і витримувати на холоді до 10 днів.
* Плоди абрикоса - 1кг
* Дріжджі - 10г
* Мед і цукор - за смаком.
Зібрані плоди абрикоса витримати при температурі 18-20С протягом 24 год, потовкти дерев'яним товкачем в діжці або бочці, залити гарячою водою на 12 год (можна прокип'ятити). Процідити, додати дріжджі, розлити в пляшки і витримувати на холоді до 10 днів.
Комментариев нет:
Отправить комментарий