пятница, 24 июля 2020 г.

Кабачкова ікра з яблуками та морквою

Наш город сповнений корисними продуктами
і кожен овоч є своє місце в домашній коморі.
Такий цінний продукт як кабачкова ікра взимку піде на ура під картопельку і на бутерброди.
Дуже смачний рецепт з яблуками та морквою.
Їжте на здовровья!



 інгредієнти:

700 г кабачків,
2 яблука,
1 морква,
1 цибулина,
2-3 помідори,
1 зубок часнику,
зелень (кріп, петрушка),
2 ст. ложки рослинної олії,
3 ст. ложки бульйону,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.
Кабачкова ікра з яблуками - приготування:

Кабачки, яблука та моркву почисти і потри на тертці. Дрібно поріж цибулю. Часник пропусти через землянку. Подрібни зелень. Помідори Бланшируйте в окропі 1 хвилину, зніми шкірку і подрібни.
У рослинному маслі спассеруйте цибулю, додай моркву і обсмажити 5 хвилин. Потім додай яблука і кабачки і обсмажити на середньому вогні ще 3-5 хвилин.
Даси томатну масу і бульйон, помішуючи, злегка обсмажити кабачкову ікру пару хвилин, потім накрий кришкою і туші на повільно вогні 10 хвилин. В кінці поклади зелень, часник, посолити і поперчити.
Остуди кабачкову ікру і подавай з будь-яким гарніром або просто, намазав на скибочку хліба.

Комментариев нет:

Отправить комментарий