Як зробити грушевий квас ?
Для рецепту вам буде потрібно:
* Груші
* Вода
* Дріжджі
* Пшеничне борошно.
Стиглі груші укласти в не більшу діжку, заповнивши її на 3/4 об'єму, залити водою, додати дріжджі (100 г), розведені в невеликій кількості води з жменею пшеничного борошна. Залишити для бродіння на 3 доби. Після цього процідити, розлити в пляшки, охолодити і використовувати для пиття.
Для рецепту вам буде потрібно:
* Груші
* Вода
* Дріжджі
* Пшеничне борошно.
Стиглі груші укласти в не більшу діжку, заповнивши її на 3/4 об'єму, залити водою, додати дріжджі (100 г), розведені в невеликій кількості води з жменею пшеничного борошна. Залишити для бродіння на 3 доби. Після цього процідити, розлити в пляшки, охолодити і використовувати для пиття.
Комментариев нет:
Отправить комментарий