суббота, 6 июля 2013 г.

коннсервація абрикос без цукру (абрикосы без сахара )

Українською:можна майже всі фрукти консервувати без цукру! Що стосується абрикосів, фрукт дуже примхливий, стерилізувати доведеться не менше години, інакше може заграти! Питання, чи сподобаються тобі такі консерви, боюся навряд чи, все розвариться і буде каша!
Якщо хочеться зберегти без цукру раджу вийняти кісточки, обполоснути половинки окропом, або опустити в окріп на 3 секунди потім остудити і заморозити в морозилці! Взимку можна ласує в своє задоволення!



Руский вариант :можно почти все фрукты консервировать без сахара! Что касается абрикосов, фрукт очень капризный, стерилизовать придется не менее часа, иначе может забродить! Вопрос, понравятся ли тебе такие консервы, боюсь вряд ли , все разварится и будет каша!
Если хочется сохранить без сахара советую вынуть косточки, ополоснуть половинки кипятком, или опустить в кипяток на 3 секунды потом остудить и заморозить в морозилке! Зимой можно лакомится в свое удовольствие!

Комментариев нет:

Отправить комментарий