суббота, 31 августа 2019 г.

Яблука квашені в гарбузі на зиму


Такий рецепт з гарбузом відомий не всім, але його передають з покоління в покоління між родичами.

Для рецепта візьмемо сорт Антонівку і гарбуз Гітара, в якій мало насіння і соковита м'якоть.

складові

Приготування рецепта:

1. Яблука і гарбуз моєму. Гарбуз очищаємо від шкірки і трьом на на крупній тертці вручну або за допомогою комбайна.



подрібнюємо гарбуз

2. Продукти підготовлені для закладання в 3 літрову банку.

продукти підготовлені

3. На дно банки кладемо не шкодуючи шар гарбуза і акуратно укладаємо яблука.

укладаємо овочі в банку

4. Потім знову насипаємо шар натертої гарбуза і на неї знову укладаємо яблука.

тиснемо на яблука в банку

5. Гарбуз утрамбовуємо пальчиками рук, тому що яблука повинні перебувати в ній щільно укладеними. Просвіти в банку не повинні бути.

пальчиками тиснемо на гарбуз

6. Ось і весь процес заготовки. Закриваємо банку простий кришкою і відносимо її в прохолодне місце, наприклад, в льох.

закриваємо банку кришкою

7. Через місяць заготовку можна їсти. Готуйте поки їсти яблука і гарбуз.

Комментариев нет:

Отправить комментарий