пятница, 5 июля 2013 г.

Груші натуральні


- Груші (незрілі) - Лимонна кислота - 1.5г 


Щільні, незрілі груші ріжуть на часточки, очищають від шкірки і сім'яників (щоб не потемніли, зберігають у тазі з холодною водою), бланшують у слабокислом (1 г лимонної кислоти на 1 л води) розчині при 85 градусах протягом 5-10 хвилин, охолоджують у холодній, укладають у банки, заливають киплячою водою, додають 0.5 г лимонної кислоти на банку 0.5 л або 1 г - на банку 1 л і стерилізують в киплячій воді банки 0.5 л - 15-18 хвилин, 1 л - 18-22 хвилини , 3 л - 35 хвилин

Комментариев нет:

Отправить комментарий