Складові:
вишня
1,5 кг
черешня
1,5 кг
цукор
4 ст
вода
10 лПропоную Вашій увазі рецепт консервування компоту з вишні і черешні на зиму. У кого є така можливість не полінуйтеся, приготуйте і будете радувати домочадців смачним компотом холодною зимою.Спосіб приготування:
Крок 1Отже, ягоди перебираємо і видаляємо плодоніжки. Ретельно моєму.крок 2Складаємо вишню і черешню в трилітрові банки по 250-350 г. Ставимо каструлю з водою на плиту, нехай закипить.крок 3Як тільки вода закипить, заливаємо вишні з черешнею крутим окропом, по вінця банки. Нехай постоять 10 хвилин.крок 4Потім за допомогою спеціальної кришки зливаємо воду назад в каструлю. Чекаємо пуття знову вода закипить.крок 5Потім додаємо цукор. Пробуємо сироп на смак. Якщо вам здається, що цукру замало, досипте ще.крок 6Нехай сироп прокипить пару хвилин і виливаємо його в банки. Банки закупорюють і ставимо в тепле місце на добу.крок 7Вишневий компот з черешнею на зиму готовий, вдалих вам заготовок!Порада:Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 4 трилітрові банки компоту.
Комментариев нет:
Отправить комментарий