Рецепт компоту з абрикосів і груш хороший тим, що він в міру солодкий з легкою кислинкою.
Фрукти для компоту за цим рецептом потрібно вибирати міцні, щоб вони в процесі заливки не перетворилися в кашу. Але й не варто купувати зовсім недостиглі плоди, в них не буде солодощі, смаку і аромату стиглих плодів!
СКЛАДОВІ
Розрахунок дан та трилітрову банку. Компот виходить дуже солодким, при вживанні його потрібно буде розводити холодною водою.
Абрикоси - 8 - 10 штук,
- груша 10 - 15 штук,
Цукровий пісок - 400 грам,
Вода - 2,7 літра.
Інгредієнти для компоту зі слив і абрикосів
Виберіть необхідну кількість міцних плодів для компоту.
Ретельно промийте абрикоси і сливи. Можна вийняти кісточки з плодів, а можна приготувати компот, прямо з кісточками, що ми і будемо робити. Але тут є невеликий нюанс, такі заготовки з кісточками можна зберігати не більше одного року, хоча навряд чи грушово -абрикосовий компот на нашу рецептом затримається так надовго.
Простерилизуйте банку, це можна зробити традиційним способом над парою, хтось стерилізує банки в спеціальному стерилізаторі, деякі по-старому використовують чайник.
Також можна стерелізовать банки за допомогою мультиварки, мікрохвильової печі або духовки - варіантів багато, вибирайте доступний саме для вас спосіб. Не варто забувати про кришках, вони теж повинні бути стерильними.
Стерелізуем банки для компоту
У підготовлені чисті банки викладіть промиті і обсушені абрикоси і грушi . Банку повинна бути заповнена на 1/3 частину.
Фрукти для компоту за цим рецептом потрібно вибирати міцні, щоб вони в процесі заливки не перетворилися в кашу. Але й не варто купувати зовсім недостиглі плоди, в них не буде солодощі, смаку і аромату стиглих плодів!
Рецепт компоту з абрикосів і груш |
СКЛАДОВІ
Розрахунок дан та трилітрову банку. Компот виходить дуже солодким, при вживанні його потрібно буде розводити холодною водою.
Абрикоси - 8 - 10 штук,
- груша 10 - 15 штук,
Цукровий пісок - 400 грам,
Вода - 2,7 літра.
Інгредієнти для компоту зі слив і абрикосів
Виберіть необхідну кількість міцних плодів для компоту.
Ретельно промийте абрикоси і сливи. Можна вийняти кісточки з плодів, а можна приготувати компот, прямо з кісточками, що ми і будемо робити. Але тут є невеликий нюанс, такі заготовки з кісточками можна зберігати не більше одного року, хоча навряд чи грушово -абрикосовий компот на нашу рецептом затримається так надовго.
Простерилизуйте банку, це можна зробити традиційним способом над парою, хтось стерилізує банки в спеціальному стерилізаторі, деякі по-старому використовують чайник.
Також можна стерелізовать банки за допомогою мультиварки, мікрохвильової печі або духовки - варіантів багато, вибирайте доступний саме для вас спосіб. Не варто забувати про кришках, вони теж повинні бути стерильними.
Стерелізуем банки для компоту
У підготовлені чисті банки викладіть промиті і обсушені абрикоси і грушi . Банку повинна бути заповнена на 1/3 частину.
Комментариев нет:
Отправить комментарий