Пропорції компоту з яблук і груш
Вода - 1 літр
Цукор - 1 стакан
Яблука - 3 штуки
Груші - 3 штуки
підготовка продуктів
Яблука та груші промити, обсушити, видалити насіннєві коробочки і плодоніжки, нарізати часточками.
Як варити яблучно-грушевий компот в каструлі
1. Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, всипати в гарячу воду цукор і розмішати його.
2. Варити сироп 10 хвилин після закипання на тихому вогні.
3. Викласти в каструлю яблука і груші і варити 5 хвилин.
Як варити яблучно-грушевий компот в мультиварці
1. У каструлю мультиварки налити воду, викласти цукор.
2. Налаштувати мультиварку на режим "Випічка", варити сироп після закипання 10 хвилин.
3. Викласти яблука і груші, продовжити варіння на тому ж режимі ще 10 хвилин.
Заготівля компоту з яблук і груш на зиму
1. Яблука і груші за допомогою шумівки розкласти по стерилізованим банкам.
2. Сироп ще раз довести до кипіння і розлити зверху обережно, тонкою цівкою.
3. Герметично закрити банки з компотом, остудити і прибрати на зберігання.
Комментариев нет:
Отправить комментарий