понедельник, 3 июля 2017 г.

Секрети смачних огірків

Домашнє консервування - це завжди смачно!
- Користуватися для заливок готовими соками, які продають в магазині, не слід, тому що вони приготовлені за зовсім іншою технологією.
- Банки і кришки перед вживанням необхідно ретельно помити і обшпарити окропом. Засукавши банку, переверніть її кришкою вниз і залиште так, укривши ковдрою, до повного охолодження.



- Сирі продукти (овочі і фрукти) ретельно миємо, якщо треба зняти шкірку, моєму після цього ще раз, даємо стекти воді і висохнути.
- У рецептах зустрічаються слова «дворазова і триразова заливання». Це означає, що закладене в банки заливаємо киплячою заливкою, через 3-5 хвилин зливаємо, кип'ятимо заливання і заливаємо ще раз або два.
- Заливання тому потрібно готувати більше, ніж потрібно, тому що вона вбирається в продукт, частина уварюється, частина проливається.
- Потрібне кількість заливання визначається так: в банку з продуктами, готову для консервування, налити води, вилити її, проміряти кількість, додати ще склянку-півтори і яка кількість заливки готувати на одну банку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий