суббота, 6 июля 2013 г.

гострі мариновані огірки

приготуйте консервовані огірки - гострі мариновані огірочки на нашу смачному кулінарному рецептом для гострих маринованих огірочків: 1 кг невеликих огірків, 2 гострих червоних перчика, 1 зубчик часнику, 1 парасолька кропу, 3 столові ложки солі, 2 столові ложки цукру, листя хрону, листя вишні, 2 столові ложки оцту (3%), листя чорної смородини, гілочка естрагону. 

Для приготування гострих маринованих огірочків огірки помістіть в холодну воду на 2 години, потім зріжте кінчики. Огірки щільно укладіть в банку, додайте часник, парасольку кропу, перець, листя хрону, листя вишні, листя чорної смородини і гострі перчики. Залийте огірки 1 літром окропу, дайте постояти 5 хвилин, воду злийте і з цієї води приготуйте маринад. Для приготування маринаду воду закип'ятіть, додайте сіль, цукор, прокип'ятіть 3 хвилини, щоб розчинилися сіль і цукор. Залийте огірки маринадом, додайте оцет. Накрийте банки з огірками простерилізованих кришками, укупорьтебанки з огірками. Банки з огірочками укутайте і дайте охолонути.

Комментариев нет:

Отправить комментарий