понедельник, 8 июля 2013 г.

Маринована щука


Для початку готуємо маринад: закип'ятити воду, помістити в каструлю всі спеції і варити їх на повільному вогні 5-7 хвилин. Охолодити маринад і додати оцтову есенцію. Щуку почистити, випатрати, відрізати голову і плавники, панчохою зняти шкіру.
Порізати на тонкі шматки, 1,5-2 см. Залити щуку підготовленим і охолодженим маринадом. Залишити її маринуватися на 2 години - при кімнатній температурі, потім ще на 10-12 годин прибрати на холод. Маринована щука
Після закінчення 14 годин, дістати рибу з маринаду, викласти на блюдо, присмачити, порізаним кільцями, цибулею і полити олією. І ще на пару годин прибрати на холод.


Маринована щука
Вам знадобиться:
.... 1,2 кг щуки .... 4  ріпчасті цибулини.... 150 - 180 гр. рослинної олії
Для маринаду:
.... 0,75 л води .... 3 ст. л. солі .... 30 гр. оцтової есенції (70%) .... 8 шт. чорного перцю горошком .... 4 шт. запашного перцю .... 2 шт. гвоздики .... 1 паличка кориці .... 1/6 ч. л. меленого імбиру .... 2 ч.л. майорану .... 10 гр. цукру .... 3 шт. лаврового листа
Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий