Щуку промити, почистити, вийняти кістки. Філе нарізати шматками, обсушити паперовим рушником. Кожен
шматок натерти сумішшю з солі та цукру, укласти в емальовану каструлю,
зверху накрити тарілкою або дерев'яним кружком, встановити гніт. Поставити
на холод на 24 ч.Зелень петрушки і селери, цибулю-порей і очищений
ріпчасту цибулю вимити, нарізати невеликими шматочками, потім викласти
в 2 л гарячої води, довести до кипіння. Шматки риби окремо опускати на 5 хв у киплячий маринад. Після цього влити в маринад оцет, покласти лавровий лист, гвоздику і перець горошком, довести до кипіння. Покласти в киплячий маринад шматочки риби і варити 10-15 хв.
Потім рибу дістати, розкласти по стерильним банкам, залити гарячим процідженим маринадом. Для тривалого зберігання банки слід герметично закрити. Коли вони охолонуть, прибрати рибу в холодне місце.Додаткова інформаціяІнгредієнти:
2 кг щуки,
400 мл столового оцту,
60 г цукру. 50 г зелені петрушки,
60 г зелені селери,
40 г цибулі-порею,
50 г ріпчастої цибулі.
2-3 лаврових листа.
6 горошин чорного перцю.
6 горошин запашного перцю,
2 бутони гвоздики,
60 г солі.
Потім рибу дістати, розкласти по стерильним банкам, залити гарячим процідженим маринадом. Для тривалого зберігання банки слід герметично закрити. Коли вони охолонуть, прибрати рибу в холодне місце.Додаткова інформаціяІнгредієнти:
2 кг щуки,
400 мл столового оцту,
60 г цукру. 50 г зелені петрушки,
60 г зелені селери,
40 г цибулі-порею,
50 г ріпчастої цибулі.
2-3 лаврових листа.
6 горошин чорного перцю.
6 горошин запашного перцю,
2 бутони гвоздики,
60 г солі.
Комментариев нет:
Отправить комментарий