інгредієнти
- абрикоси
- Цукор.
спосіб приготування
Абрикоси промивають, по частинах занурюють в друшляку спочатку в майже киплячу воду, через мить в холодну воду, виймають і очищають від шкірки. Абрикоси розрізають навпіл, звільняють від кісточок, при необхідності нарізають на менші шматочки. Послідовно занурюють у розчин лимонної кислоти (1/2 чайної ложки на 1 л води), щоб на повітрі не темніли. Коли всі абрикоси будуть приготовлені, їх промивають, дають обсохнути і зацукровують.
- абрикоси
- Цукор.
спосіб приготування
Абрикоси промивають, по частинах занурюють в друшляку спочатку в майже киплячу воду, через мить в холодну воду, виймають і очищають від шкірки. Абрикоси розрізають навпіл, звільняють від кісточок, при необхідності нарізають на менші шматочки. Послідовно занурюють у розчин лимонної кислоти (1/2 чайної ложки на 1 л води), щоб на повітрі не темніли. Коли всі абрикоси будуть приготовлені, їх промивають, дають обсохнути і зацукровують.
Комментариев нет:
Отправить комментарий