воскресенье, 7 июля 2013 г.

рецепт яблучного квасу

  • хлебный квас - 3 л
  • яблоки - 1 кг
  • сахара - 200г.
Кожуру и сердцевину яблок залить холодной водой и сварить. Полученным горячим отваром залить ржаные сухари. Закрыть крышкой и настоять в течение 3 ч. Полученный настой отцедить, добавить в него сахар и дрожжи. Дрожжи предварительно развести теплой водой, подболтать мукой и оставить на 1 ч.


Квас после добавления в него дрожжей поставить в теплое место на 4-5 ч, затем охладить. Он готов к употреблению.

* Квас вишневий
    
* Квас вишняк
    
* Квас з суниці
    
* Квас журавлинний
    
* Квас із смородини
    
* Квас з капустяного розсолу
    
* Квас з капусти
    
* Квас буряковий
    
* Квас з сирого буряка
    
* Квас буряковий з газованою водою
    
* Квас буряково-сухарний
    
* Квас зі свіжої моркви
    
* Квас з вареної моркви
    
* Квас морквяний
    
* Квас "Підмосковний"
    
* Квас з абрикосів
    
* Квас з айви
    
* Квас апельсиновий
    
* Квас з барбарису
    
* Квас грушевий
    
* Квас з ірги
    
* Квас кизиловий
    
* Квас лимонний
    
* Квас лимонно-медовий
    
* Квас з мушмули
    
* Квас сливовий
    
* Квас з чорносливом
    
* Квас яблучно-медовий
    
* Квас яблучний (I)
    
* Квас яблучний (II)
    
* Квас яблучний з падалиці
    
* Квас "Антонівка"
    
* Квас з аличі
    
* Квас з шкіркою грейпфрута
    
* Квас "Литовський"
    
* Квас з фруктового або ягідного соку
    
* Квас з глоду
    
* Квас із сушених плодів глоду
    
* Квас з калини
    
* Квас із терну
    
* Квас з ялівцю



    
* Квас з мандаринами
    
* Квас черемховий
    
* Квас з брусниці
    
* Квас з лохини
    
* Квас з водяники
    
* Квас ожиновий
    
* Квас ожиновий ароматизований
    
* Квас з жимолості
    
* Квас полуничний
    
* Квас з костяниці
    
* Квас з агрусу
    
* Квас із малини
    
* Квас із червоної смородини
    
* Квас з чорної смородини
    
* Квас рожевий
    
* Квас з обліпихи
    
* Квас з морошки
    
* Квас з горобини
    
* Квас журавлинний (в дубовому бочонку)
    
* Квас журавлинний (в пляшках)
    
* Квас журавлинний на сухарному настої
    
* Квас журавлинний з м'ятою
    
* Квас суничний (II)
    
* Квас суничний (III)
    
* Квас з черемхи
    
* Квас з калини
    
* Квас-лимонад
    
* Квас з кропиви і буряка
    
* Квас з кислих яблук
    
* Медово-малиновий квас
    
* Квас молочний
    
* Медово-пряний квас
    
* Квас з березового соку
    
* Квас з березового соку з медом
    
* Квас ревеневий
    
* Вишневий квас (II)
    
* Квас буряково-яблучний
    
* Квас з топінамбура
    
* Квас м'ятний (II)
    
* Журавлинний квас з лимоном
    
* Квас із сухофруктів

   рецепти фруктового квасу тут  http://www.gotovim.ru/recepts/drink/quass/

Комментариев нет:

Отправить комментарий