|
||
Квас после добавления в него дрожжей поставить в теплое место на 4-5 ч, затем охладить. Он готов к употреблению.
* Квас вишневий
* Квас вишняк
* Квас з суниці
* Квас журавлинний
* Квас із смородини
* Квас з капустяного розсолу
* Квас з капусти
* Квас буряковий
* Квас з сирого буряка
* Квас буряковий з газованою водою
* Квас буряково-сухарний
* Квас зі свіжої моркви
* Квас з вареної моркви
* Квас морквяний
* Квас "Підмосковний"
* Квас з абрикосів
* Квас з айви
* Квас апельсиновий
* Квас з барбарису
* Квас грушевий
* Квас з ірги
* Квас кизиловий
* Квас лимонний
* Квас лимонно-медовий
* Квас з мушмули
* Квас сливовий
* Квас з чорносливом
* Квас яблучно-медовий
* Квас яблучний (I)
* Квас яблучний (II)
* Квас яблучний з падалиці
* Квас "Антонівка"
* Квас з аличі
* Квас з шкіркою грейпфрута
* Квас "Литовський"
* Квас з фруктового або ягідного соку
* Квас з глоду
* Квас із сушених плодів глоду
* Квас з калини
* Квас із терну
* Квас з ялівцю
* Квас з мандаринами
* Квас черемховий
* Квас з брусниці
* Квас з лохини
* Квас з водяники
* Квас ожиновий
* Квас ожиновий ароматизований
* Квас з жимолості
* Квас полуничний
* Квас з костяниці
* Квас з агрусу
* Квас із малини
* Квас із червоної смородини
* Квас з чорної смородини
* Квас рожевий
* Квас з обліпихи
* Квас з морошки
* Квас з горобини
* Квас журавлинний (в дубовому бочонку)
* Квас журавлинний (в пляшках)
* Квас журавлинний на сухарному настої
* Квас журавлинний з м'ятою
* Квас суничний (II)
* Квас суничний (III)
* Квас з черемхи
* Квас з калини
* Квас-лимонад
* Квас з кропиви і буряка
* Квас з кислих яблук
* Медово-малиновий квас
* Квас молочний
* Медово-пряний квас
* Квас з березового соку
* Квас з березового соку з медом
* Квас ревеневий
* Вишневий квас (II)
* Квас буряково-яблучний
* Квас з топінамбура
* Квас м'ятний (II)
* Журавлинний квас з лимоном
* Квас із сухофруктів
рецепти фруктового квасу тут http://www.gotovim.ru/recepts/drink/quass/
Комментариев нет:
Отправить комментарий