пятница, 5 июля 2013 г.

груші у власному соку


Продукти: трохи недозрілі груші з щільною м'якоттю. На банку 1 л: 1 столова ложка цукру, 1 столова ложка води. Для консервації вибрати трохи недозрілі груші з щільною тканиною. Груші вимити, зняти шкірку тонким шаром, розрізати на половинки, видалити насіння і плодоніжки, нарізати на тонкі скибочки, щільно заповнити підготовлені літрові банки, злегка присипати цукром, за бажанням можна додати трохи меленої кориці, влити столову ложку води, закрити банки. 


 Потім банки поставити в ємність для стерилізації з гарячою водою (температура 70 градусів) і простерилізувати літрові банки 30 хвилин, 3-х літрові - 40 хвилин. Після обробки банки перевертають вниз шийкою і охолоджують. Використовувати груші у власному соку можна як начинку для солодкого пирога, ватрушки або рулету в поєднанні з начинкою з ревеню (пюре з ревеню).

Комментариев нет:

Отправить комментарий