інгредієнти
Баклажани 4 штуки
Цибуля ріпчаста 1 головка
Зітхання 2 штуки
Перець болгарський 2 штуки
Помідори 4 штуки
Часник 4 зубчики
Зелень за смаком
Олія оливкова 4 столові ложки
Роздрукувати рецепт
Інструкція
50 хвилин
1. Баклажани нарізати шматочками завтовшки 5 мл, посолити і дати постояти.
2. Цибулю і перець порізати півкільцями, помідори очистити від шкірки, порізати великими кубиками, моркву потерти на крупній тертці. Все перемішати.
3. Овочі згасити на рослинному маслі, посолити.
4. Баклажани злегка промити і віджати. Обсмажити кожну часточку з двох боків на олії.
5. Готові баклажани скласти в каструлю, на них покласти підсмажені овочі, далі нарізаний часник і дрібно нарізану зелень. Накрити кришкою, поставити на дуже тихий вогонь і тушкувати 10 хвилин. Готове соте перемішати.
Баклажани 4 штуки
Цибуля ріпчаста 1 головка
Зітхання 2 штуки
Перець болгарський 2 штуки
Помідори 4 штуки
Часник 4 зубчики
Зелень за смаком
Олія оливкова 4 столові ложки
Роздрукувати рецепт
Інструкція
50 хвилин
1. Баклажани нарізати шматочками завтовшки 5 мл, посолити і дати постояти.
2. Цибулю і перець порізати півкільцями, помідори очистити від шкірки, порізати великими кубиками, моркву потерти на крупній тертці. Все перемішати.
3. Овочі згасити на рослинному маслі, посолити.
4. Баклажани злегка промити і віджати. Обсмажити кожну часточку з двох боків на олії.
5. Готові баклажани скласти в каструлю, на них покласти підсмажені овочі, далі нарізаний часник і дрібно нарізану зелень. Накрити кришкою, поставити на дуже тихий вогонь і тушкувати 10 хвилин. Готове соте перемішати.
Комментариев нет:
Отправить комментарий