понедельник, 16 сентября 2019 г.

Аджика з баклажанами і яблуками на зиму


Для рецепта аджики вам буде потрібно:
помідори - 10кг
яблука - 1 кг
морква - 1 кг
баклажани - 2 кг
часник - 1/2 кг
рослинне масло - 300г
оцет - 250г
цукор - 400-450г
сіль, гіркий перець - за смаком
кінза, кріп, петрушка - за смаком.
Рецепт приготування аджики:
Щоб приготувати Аджика з баклажанами і яблуками на зиму необхідно ...



Все продукти перемолоти на м'ясорубки і варити 60-90 хвилин, постійно помішуючи.

За 15 хвилин до закінчення варіння, додати зелень, часник і оцет. Загорнути в стерилізовані банки, укутати ковдрою і залишити до повного їх охолодження.

Комментариев нет:

Отправить комментарий