понедельник, 16 сентября 2019 г.

Маринована слива в червоному вині


Рецепт, який ми пропонуємо, дуже хороший як для десертів, так і для гарячих страв. Його можна консервувати на зиму або просто зберігати пару місяців в холодильнику.

Інгредієнти маринованої сливи в червоному вині



Для приготування цієї страви вам знадобляться самі сливи (їх кількість залежить від ваших побажань - Прим.ред.), Пляшка червоного вина, стакан води, паличка кориці, лавровий лист, гвоздика, запашний перець і столова ложка меду.

Вино з доданим до нього склянкою води необхідно довести до кипіння, потім покласти туди інші інгредієнти. Далі - переходимо до зливі. Її можна маринувати як з кісточкою так і без, але перед тим, як опустити в киплячий маринад, плоди - обов'язково розрізати навпіл.

Тривалість приготування сливи залежить її стиглості. Якщо вона м'яка - буде достатньо двох хвилин, тверда - десяти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий