У 3-х літрову банку засипаємо сливи (у мене були звичайні сині, сорт не знаю який) до плічок банки. Зверху досипаємо цукор до самого верху, заливаємо горілкою і на місяць у темне місце.
Перші дні три встряхиваем, щоб цукор розчинився.
Через місяць проціджуємо, сливу можна в пироги або як десерт, вона дуже смачна виходить, незважаючи на те що просякнута алкоголем. У підсумку виходить близько 2-х літрів смачного, густуватої, яскраво червоного кольору напою!
Перші дні три встряхиваем, щоб цукор розчинився.
Через місяць проціджуємо, сливу можна в пироги або як десерт, вона дуже смачна виходить, незважаючи на те що просякнута алкоголем. У підсумку виходить близько 2-х літрів смачного, густуватої, яскраво червоного кольору напою!
Комментариев нет:
Отправить комментарий