пятница, 12 июля 2013 г.

Рецепт гострих консервованих помідорів


Гострі мариновані помідори рецепт №1 


НЕОБХІДНО:
 
міцні м'ясисті помідори, краще не дуже великі

Спеції на 3х л банку:
зелень кропу 100 г
1штучка гострого перцю, краще червоного кольору
часник-на любителя від 3 до 9 великих зубчиків


Крім того: 3 ст.л. крупної солі без гірки
3 таблетки аспірину (ацетилсаліцилова кислота по 0,5 г)

я робила в 1 л банки і всі спеції ділила на 3.

У стерильну банку на дно укладаємо 1/3 нарізаного кропу, 1/3 перчинки кільцями, часник 1-3 зубчики (теж порізати пластинками),

потім шар помідорів на 1/2 висоти банки, шар спецій (всіх по 1/3), шар помідорів, шар спецій (що залишилася 1/3).


Потім у банку зверху насипати сіль, покласти аспірин

і залити крутим окропом до самого верху, відразу ж закатати

і укутати на добу або більше (до повного охолодження банки). Зберігати можна при кімнатній температурі.



Комментариев нет:

Отправить комментарий