СОРТА ЧИЛИ
1.1.ХАБАНЕРО (Scotch Bonnet або Habanero)
Це найгостріший, самий звірячий з усіх чилі. Зморшкуватий у круглястий перець володіє фруктовим смаком. Додавайте його цілком в каррі або гуляші. Діставайте перед тим, як подавати.
2..Пташине око (Bird's eye)
Тонкий гострокутий перчик володіє надзвичайно гострим смаком. Розріжте його на тонкі смужки для використання в стравах. Часто вживається в східних стравах.
3.СЕРРАНО (Serrano)
Маленький гострий перець у формі кулі. Додають гостроти і хрускоту сальсу і соусів
4.ХАЛАПЕНЬО (Jalapeno)
Кирпатий червоний або зелений чилі, буває середньої гостроти і дуже гострим. Хорош з м'ясними стравами і сиром, популярний в мексиканській кулінарії.
5.ПОБЛАНО (Poblano)
Великі чилі середньої гостроти. Гарні в стравах повільного приготування або в запечених стравах, щоб виявити їх копчений смак.
6.АНАХЕЙМ (Anaheim)
Довгі великі чилі з м'яким свіжим смаком. Можна використовувати як овоч - відмінно для фарширування і запікання.
1.1.ХАБАНЕРО (Scotch Bonnet або Habanero)
Це найгостріший, самий звірячий з усіх чилі. Зморшкуватий у круглястий перець володіє фруктовим смаком. Додавайте його цілком в каррі або гуляші. Діставайте перед тим, як подавати.
2..Пташине око (Bird's eye)
Тонкий гострокутий перчик володіє надзвичайно гострим смаком. Розріжте його на тонкі смужки для використання в стравах. Часто вживається в східних стравах.
3.СЕРРАНО (Serrano)
Маленький гострий перець у формі кулі. Додають гостроти і хрускоту сальсу і соусів
4.ХАЛАПЕНЬО (Jalapeno)
Кирпатий червоний або зелений чилі, буває середньої гостроти і дуже гострим. Хорош з м'ясними стравами і сиром, популярний в мексиканській кулінарії.
5.ПОБЛАНО (Poblano)
Великі чилі середньої гостроти. Гарні в стравах повільного приготування або в запечених стравах, щоб виявити їх копчений смак.
6.АНАХЕЙМ (Anaheim)
Довгі великі чилі з м'яким свіжим смаком. Можна використовувати як овоч - відмінно для фарширування і запікання.
Комментариев нет:
Отправить комментарий