пятница, 12 июля 2013 г.

сорти гострого перцю чилі

СОРТА ЧИЛИ

1.1.ХАБАНЕРО (Scotch Bonnet або Habanero)
 
Це найгостріший, самий звірячий з усіх чилі. Зморшкуватий у круглястий перець володіє фруктовим смаком. Додавайте його цілком в каррі або гуляші. Діставайте перед тим, як подавати.

2..Пташине око (Bird's eye)
 
Тонкий гострокутий перчик володіє надзвичайно гострим смаком. Розріжте його на тонкі смужки для використання в стравах. Часто вживається в східних стравах.

3.СЕРРАНО (Serrano)

Маленький гострий перець у формі кулі. Додають гостроти і хрускоту сальсу і соусів
4.ХАЛАПЕНЬО (Jalapeno)

Кирпатий червоний або зелений чилі, буває середньої гостроти і дуже гострим. Хорош з м'ясними стравами і сиром, популярний в мексиканській кулінарії.


5.ПОБЛАНО (Poblano)

Великі чилі середньої гостроти. Гарні в стравах повільного приготування або в запечених стравах, щоб виявити їх копчений смак.
6.АНАХЕЙМ (Anaheim)

Довгі великі чилі з м'яким свіжим смаком. Можна використовувати як овоч - відмінно для фарширування і запікання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий