Для рецепту вам буде потрібно:
персики - 1 кг
цукру - 1 кг
Персики, обмиті холодною водою, бланшувати, очистити від шкірки і наколоти в декількох місцях тонкою дерев'яною шпилькою.
Підготовлені таким чином плоди укласти в таз для варення, засипати цукром і поставити в прохолодне місце на 4-5 годин.
Потім поставити персики на вогонь і варити до готовності (приблизно 2-2.5 години).
персики - 1 кг
цукру - 1 кг
Персики, обмиті холодною водою, бланшувати, очистити від шкірки і наколоти в декількох місцях тонкою дерев'яною шпилькою.
Підготовлені таким чином плоди укласти в таз для варення, засипати цукром і поставити в прохолодне місце на 4-5 годин.
Потім поставити персики на вогонь і варити до готовності (приблизно 2-2.5 години).
Комментариев нет:
Отправить комментарий