вторник, 18 августа 2020 г.

Сливове варення з плитками шоколаду

Кілограм слив миємо, чистимо від кісточок. Засипаємо цукром (я взяв грам 700 цукрового піску). Туди ж кришимо плитку шоколаду, краще взяти хороший шоколад, наприклад, гіркий, чим більший вміст какао, тим смачніше буде. У сусідки була шоколадка з горіхами, цікаво вийшло. У мене ж була звичайна плитка гіркого шоколаду, його і додала.



Чекаємо, коли слива дасть сік і цукор почне танути. Після цього ставимо на вогонь і до закипання постійно заважаємо. Як закипить, зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин.


Варення готове, розливаємо в стерильні банки і закриваємо їх. Але повірте мені, простоїть воно не довго, тому що дуже смачне)).

Комментариев нет:

Отправить комментарий