суббота, 31 августа 2019 г.

як консервувати сливи без цукру

Як консервувати сливи половинками - покроково.

Моєму плоди (сорт слив не має значення).

Зливи половинками

Акуратно ріжемо їх половинками, потім прибираємо кісточки.



Тепер, половинки слив щільно укладаємо зрізом вниз в підготовлену банку. Заповнену банку накриваємо кришкою, ставимо в каструлю з гарячою водою (вода повинна покривати 3/4 банки) і стерилізуємо (час знаходження банок у воді з моменту закипання залежить від обсягу: 1 л - 25 хвилин, а 1.5 л - 15 хвилин).

Зберігають, натуральні консервовані сливи, заготовлені за цим рецептом - половинками без цукру у власному соку, при кімнатній температурі

Комментариев нет:

Отправить комментарий