Як консервувати сливи половинками - покроково.
Моєму плоди (сорт слив не має значення).
Зливи половинками
Акуратно ріжемо їх половинками, потім прибираємо кісточки.
Тепер, половинки слив щільно укладаємо зрізом вниз в підготовлену банку. Заповнену банку накриваємо кришкою, ставимо в каструлю з гарячою водою (вода повинна покривати 3/4 банки) і стерилізуємо (час знаходження банок у воді з моменту закипання залежить від обсягу: 1 л - 25 хвилин, а 1.5 л - 15 хвилин).
Зберігають, натуральні консервовані сливи, заготовлені за цим рецептом - половинками без цукру у власному соку, при кімнатній температурі
Моєму плоди (сорт слив не має значення).
Зливи половинками
Акуратно ріжемо їх половинками, потім прибираємо кісточки.
Тепер, половинки слив щільно укладаємо зрізом вниз в підготовлену банку. Заповнену банку накриваємо кришкою, ставимо в каструлю з гарячою водою (вода повинна покривати 3/4 банки) і стерилізуємо (час знаходження банок у воді з моменту закипання залежить від обсягу: 1 л - 25 хвилин, а 1.5 л - 15 хвилин).
Зберігають, натуральні консервовані сливи, заготовлені за цим рецептом - половинками без цукру у власному соку, при кімнатній температурі
Комментариев нет:
Отправить комментарий