среда, 7 августа 2013 г.

смачний салат асорті на зиму - консервація асорті салатів

Салати на зиму з різних овочів - це смачно і корисно оскільки взимку не
вистачає вітамінів і користних мінералів.

Тому запрпоную вам оригінальний рецепт салату асорті

Для приготування страви Асорті на зиму з овочів необхідні наступні інгредієнти (з розрахунку на трилітрову банку): 6-7 огірків, 3-4 бурих помідори, 2-3 цілих цибулини, 4-5 зубчиків часнику, петрушка, корінь петрушки, корінь хрону (кілька шматочків невеликих), кріп, 2-3 перцю солодких болгарських, 2-3 шматки великих капусти.

Для заливки: 1,5 літра води, чотири столові ложки цукру, дві столові ложки солі, чайна ложка оцтової есенції.

Спосіб приготування страви Асорті на зиму з овочів: овочі вимити, почистити за потребою. Якщо цибулини великі, то порізати навпіл беру невеликі, щоб можна було покласти їх цілком). На дно банки укласти зелень, корінь петрушки (порізати великими шматками), хрін, часник і цибулю. Потім шарами викласти - огірки, помідори, перець, а зверху покласти шматки капусти. Підготувати заливку (без оцтової есенції!) - У воду всипати порції солі і цукру - довести до кипіння і залити овочі в банку. Банку треба стерилізувати двадцять хвилин, потім влити есенцію і закатати кришку. Банку перевернути, укутати і залишити остигати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий