пятница, 22 июля 2016 г.

Retsept гострих маринованих огірочків

Продукти для гострих маринованих огірочків : 1 кг невеликих огірків, 2
гострих червоних перчика, 1 зубчик часнику, 1 парасольку кропу, 3
столові ложки солі, 2 столові ложки цукру, листя хрону, листя вишні, 2
столові ложки оцту (3 %), листя чорної смородини, гілочка естрагону.

Для приготування гострих маринованих огірочків огірки помістіть в
холодну воду на 2 години, потім зріжте кінчики. Огірки щільно укладіть в
банку, додайте часник, парасолька кропу, перець, листя хрону, листя
вишні, листя чорної смородини і гострі перчики.

Залийте огірки 1 літром окропу, дайте постояти 5 хвилин, воду злийте і з
цієї води приготуйте маринад.

Для приготування маринаду воду закип'ятіть, додайте сіль, цукор,
прокип'ятити 3 хвилини, щоб розчинилися сіль і цукор. Залийте маринадом
огірки, додайте оцет. Накрийте банки з огірками простерилизованными
кришками, укупорьте банки з огірками. Банки з огірками укутайте і дайте
охолонути.

Комментариев нет:

Отправить комментарий