Інгредієнти
Риба хек 2шт. (Великі)
морква 4шт.
цибулю 3шт.
1/2 ст.растітельного масла
1/2 ст.уксуса 6%
вода
сіль
лавровий лист
Як приготувати
Рибу хек ріжеш на скибочки, далі цибулю і моркву нарізати кружочкамі.Все це додати в казанок, налити 1/2ст рослинного масла, 1/2ст.уксуса 6%, якщо ні то 9% оцту треба взяти менше, і води стільки щоб все накрило . Так само додати сіль за смаком і лавровий ліст.Тушіть все на повільному вогні 30-45 хв.
Про рецепті
Страва подається в холодному вигляді, як самостоятельное.С оцтом треба обережно, а то вийде дуже гостре.
Риба хек 2шт. (Великі)
морква 4шт.
цибулю 3шт.
1/2 ст.растітельного масла
1/2 ст.уксуса 6%
вода
сіль
лавровий лист
Як приготувати
Рибу хек ріжеш на скибочки, далі цибулю і моркву нарізати кружочкамі.Все це додати в казанок, налити 1/2ст рослинного масла, 1/2ст.уксуса 6%, якщо ні то 9% оцту треба взяти менше, і води стільки щоб все накрило . Так само додати сіль за смаком і лавровий ліст.Тушіть все на повільному вогні 30-45 хв.
Про рецепті
Страва подається в холодному вигляді, як самостоятельное.С оцтом треба обережно, а то вийде дуже гостре.
Комментариев нет:
Отправить комментарий