пятница, 12 июля 2013 г.

оригінальній рецепт консервації баклажанів з овочами


Для рецепту консервування баклажанів нам знадобляться:

    
* Баклажани - 14 штук
    
* Солодкий болгарський перець - 14 штук
    
* Помідори свіжі - 17 штук
    
* Цибуля ріпчаста - 3 великі цибулини
    
* Цукор - 2 столові ложки
    
* Сіль - 2 столові ложки
    
* Соняшникова олія - ​​1 стакан
    
* Оцтова кислота (есенція) - 1 чайна ложка
    
* Вода - 20 чайних ложок заготовки баклажани перець помідори цибулю на зиму закуска
як приготувати баклажани на зиму за цим рецептом


   1. Овочі добре вимити. У цілих баклажанів видалити плодоніжки, самі баклажани проколоти виделкою.
   
2. Болгарський перець (я використовувала різних кольорів, і червоного, і зеленого, і жовтого) очистити від насіння і порізати часточками, можна ці часточки розрізати ще навпіл.
   
3. Помідори теж порізати великими часточками.
   
4. Лук очистити і нарізати кільцями або часточками. Мені останній спосіб здається більш красивим. закуска на зиму баклажани перець помідори цибуля консервування
   
5. Підготовлені баклажани, солодкий перець, цибулю і помідори скласти у велику каструлю, мені знадобилася для зазначеної кількості овочів велика 10 літрова алюмінієва каструля з кришкою. Постаратися половину томатів укласти на дно, з них швидше, ніж у решти овочів починає виділятися сік.
   
6. Додати до баклажанів воду, рослинне масло, цукор, сіль і оцет. Якщо оцет додавати в кінці приготування баклажанів, то вони виходять більш розвареними, що робить цю закуску не такий привабливою зовні. Раджу спочатку розвести оцтову есенцію з вказаною кількістю води, а потім полити їм всі овочі зверху. на зиму баклажани перець консервування мариновані
   
7. На середньому вогні дочекатися, коли овочі з баклажанами виділять сік і закиплять (їх потрібно накрити кришкою) і тушкувати на повільному вогні 1 годину. У процесі приготування міняти місцями цілі баклажани знизу і зверху. як приготувати баклажани перець на зиму солоні в банках Дуже скоро соком, що виділився покриються всі мариновані овочі для цієї закуски з баклажанів на зиму. заготовки на зиму рецепти баклажани перець помідори в банках
   
8. Поки баклажани, перець, помідори і цибулю готуються, потрібно підготувати скляні банки, добре їх помити і простерилізувати. Загвинчуються кришки або кришки для закачування під ключ залити окропом, можна кілька хвилин покіпятіть їх в ковші.
   
9. Баклажани з перцем, овочами і утвореними маринованим соусом рецепт цілі баклажани на зиму консервування розкласти по банках і закрутити кришками на зиму, от і моє фото,
якщо ви вже помітили, при натисканні на картинку можна подивитися всі картинки відразу в слайд шоу ;-)

 
заготовки на зиму з баклажанів перцю помідорів і цибулі рецепт
Цей покроковий фото рецепт я робила в першу партію заготовки цієї закуски з баклажанів і оцет поклала в кінці приготування овочів, тому вони трохи втратили форму. Тому на початку рецепта, в описі, раджу класти оцет відразу в баклажани.

Комментариев нет:

Отправить комментарий