понедельник, 8 июля 2013 г.

Рецепт справжньої кабачкової ікри




1 кг моркви
500 г помідор (можна - 1 кг)
1 кг цибулі
3,5 кг кабачків
2 ст.л. солі
4 ст.л. цукру
4 лаврових листа
10 горошин чорного перцю


Рецепт приготування - Кабачкова ікра на зиму:

Помідори і цибулю, подрібнити, як можна менше. Кабачки і моркву потерти на крупну тертку, перемішати і скласти в казан. Додати сіль, цукор, спеції.
Гасити 30 хвилин, на невеликому вогні. За 5 хвилин до кінця варіння додати - 2 ст.л. оцту.
Гарячим розлити в банки і закатати. Рецепт на зиму.

Комментариев нет:

Отправить комментарий