понедельник, 8 июля 2013 г.

консерви з дрібної риби

Домашні "консерви в томатному соусі"

 
2 кг будь-якої дрібної риби (карасі, краснопірка, окуньки), 1 ст. рослинної олії, 1 ст. 6%-ного оцту, 1 ст. томатної пасти, 0,5 ст. цукру, сіль - за смаком.
У риби видалити голови, тушки промити, скласти в каструлю і залити сумішшю олії, оцту, томатної пасти, цукру і солі. 




Накрити кришкою і поставити на 3-3,5 години в духовку. "Консерви" виходять чудові, смачніше магазинних. Тільки не консервовані, а тому довго їх зберігати не можна.

 

Рецепт №2 


рибу почистити, на тертку моркву, потім обсмажити, цибулю порізати і теж обсмажити, розкласти половину півлітрової банки риби потім ложка їдальня обсмажених цибулини і моркви

 і чайна ложка солі і доповісти рибкою штоб була повна банку закочує ставимо в автоклав, наздоганяє температуру до 120 градусів і вимикаємо, коли автоклав схолонет можна виймати банки, якщо немає автоклава тагда в каструлю і 4 години штоби тушкувалось, удачі

Комментариев нет:

Отправить комментарий