пятница, 12 июля 2013 г.

консервація зелених помідорів ,гострі мариновані помідори,закатка зелених помідорів рецепт

Інгредієнти:

Зеленні помідори,морква,цибулю,лавровий лист,перець горошком,петрушка,часник,гіркий перець,сіль,цукор,9% оцет.Покроковий рецепт:
Так, літо вже закінчується, а от час на заготовки у нас ще є. Якщо на ваших грядках ще залишилися зелені помідори, не поспішайте від них позбавлятися. Давайте приготуємо зелені помідори з гірким перцем і зеленню на зиму. Вийде дуже смачна, трохи гостра закуска - рекомендую!



Для початку готуємо начинку для зелених помідорів:

 
У гіркого перцю видаляємо насіння. Подрібнюємо перець і петрушку.Подрібнюємо петрушку перець і часник
Потім беремо помидорчик і розрізавши його навпіл, не до кінця (як книжку), кладемо всередину трохи нашої начинки.фаршируємо зеленийпомідор
Укладаємо помидорки в банку. Також в баночку додаємо кілька колечок цибулі та моркви, 4 - 5 горошин перцю, 1 лавровий лист і зубчик часнику.Укладаємо зелені помідори в банки
Заливаємо крутим окропом і залишаємо на 15 хвилин, після чого зливаємо воду, доводимо її до кипіння і повторно заливаємо помідори. Через 20 хвилин знову зливаємо воду, додаємо сіль, сахар.Ставім на вогонь, коли закипить - вливаємо оцет, з розрахунку на 1 літрову банку: 2 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі і 1,5 ст. л. оцту. Заливаємо помідори і закочує кришки.Зелені помідори мариновані гострі
Перевертаємо баночки з маринованими зеленими помідорами і вкутуємо до ранку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий